O nas

Kako je nastal YCF ?

Yannick Coquard, National Pro Motocross dirkač, ki je vozil PIT BIKE-e za trening v zimskih časih je oče podjetja YCF. Skupaj z Dimitrijem Bera, izvrstnim francoskim tehnikom, ki sedaj živi na Kitajskem, kjer nadzoruje celoten razvoj YCF motorjev, sta z namenom izboljšanja združila sile leta 2004.

Zgodba o YCF se začne, ko se Yannick odloči, da bo izboljšal zanesljivost in kvaliteto svojega pit bike-a. Korak za korakom je predelal svoj motor in na koncu se je odločil, da si bo izdelal svoj lasten motor.  Zaradi svojih predhodnih izkušenj s pit bike-i je točno vedel, kaj potrebuje in kaj mora storiti, da stranki zagotovi pričakovanju po visoko kvalitetnem motorju.Kako se je izboljšala ponudba YCF motorjev?

V času od prve ponudbe mini bike-ov leta 2005, je znamka YCF zelo zrastla in razvila svoje produkte zato, da dosegajo trenutne nivoje.

YCF je pravi proizvajalec motorjev, s svojimi lastnimi oddelki za razvoj in raziskavo ter svojo lastno tovarno na Kitajskem, ustvarjeno leta 2009. To je naš ključ do uspeha.

Kot proizvajalec lahko nadziramo in vplivamo na vse korake v industrijskem procesu izdelave. Naša proizvodnja pa se v zadnjih 10 letih neprestano razvija, zato dosegamo zmeraj večjo kvaliteto, zmogljivost ter zanesljivost naših produktov.

Najbolje prodajani YCF motorji

YCF 50, ki je bil ustvarjen leta 2012 je požel ogromen uspeh. Ta minibike je posvečen otrokom od 3 – 7 let starosti, saj ponuja možnost montaže pomožnih koles. Dizajniran je posebej za varnost in hitrost. Zaradi tega uspeha in ekoloških razlogov, smo se leta 2016 na YCF odločili, da bomo lansirali svoj lasten električni minibike za otroke.

V letu 2017 smo ustvarili večji model, ki je mešanica med pitbike-om in velikim motorjem. Imenuje se BIGY in je velika prodajna uspešnica.

S svojimi 14′ in 17′ kolesi, ki pripomorejo k stabilnosti voznika. Bigy je primeren za višje rasle otroke in odrasle, ki si želijo voziti z večjimi motocikli.

Mednarodni položaj znamke YCF?

YCF je uveljavljeno podjetje, ki se vsako leto veča. Lansko leto smo prodali več kot 8000 motorjev v 18 različnih državah, tudi v SLOVENIJI.

Sledite nam